top of page

WHO WE ARE

Ние обичаме красивия текстил, натуралните продукти и традиционните практики.

В търсене на най-висококачествен дълъг щапелен памук през намиране на еко съобразно производство и традиция в тъкането на платове, създаваме нашите дизайнерски колекции кърпи.

Нашите колекции кърпи и одеяла олицетворяват съвременната тенденция за опростени интериори, които изглеждат зашеметяващо и са свързани с комфорта. Леки, невероятно меки, бързосъхнещи, минималистични  от 100% памук, 100% супер меко усещане.

 

Имаме няколко специални колекции като Stonewashed (изпиране на памука с естествени вулканични камъни), Combed Cotton (така наречения сресан памук) ,ръчно тъкани големи пухкави хавлии както и колекции плажни кърпи с невероятни наситени цветове, нежни към кожата, идеални за деца и бебета.

В ESTRELLA MARINA наистина ценим всеки аспект от създаването на нашите продукти и отделяме специално внимание и любов към всеки един детайл. Всеки ваш избор от колекциите на ESTRELLA MARINA носи заряд и емоция.

Защото създадохме нашия онлайн бутик, пълен с истински мечти...Вашите!

100% памучни кърпи ESTRELLA MARINA ви предлага изключително качество.

 

Всяка кърпа е шедьовър, всеки пискюл е индивидуално усукан с любов и завързан на ръка. Всички продукти на ESTRELLA MARINA са изтъкани от 100% висококачествен памук и са използвани само естествени растителни багрила.

  Всички наши продукти са произведени със сертифицирани прежди OEKO TEX и не съдържа вредни вещества.

bottom of page