top of page

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Уважаеми клиенти, "Естрея Марина" ЕООД гарантира качеството на всички свои продукти. Ако все пак, те не отговарят на Вашите изисквания, Вие имате право да се откаже от един или повече артикула от направената поръчка в рамките на 14 дни след получаването й, като ни я изпратите по куриер или по пощата за Ваша сметка. Моля, имайте предвид следните неща:

 

При връщане на отказана стока, тя трябва да бъде придружена с доказателство за покупката (касова бележка, товарителница от куриер или фактура) да е неизползвана, неразопакована и в запазен търговски вид, със запазена оригинална опаковка, адресирана до адреса ни за кореспонденция: гр. София, район Надежда, ул. Равнец 50.

 

Молим Ви да се грижите за продуктите докато са при вас, както и когато ги връщате, за да се избегне повреда или загуба при транспортиране.

 

Не забравяйте да запазите бележката от пощата или куриерската фирма, като доказателство, че пратката Ви е изпратена. В противен случай поемате риска от загуба на стоките преди да сме ги получили.

 

Възстановяването на сумата по отказан артикул/и се осъществява под формата на оригиналния начин на плащане, т.е. ако клиентът е платил с дебитна карта, то сумата се възстановява с кредитна транзакция по същата карта, в рамките на 10 работни дни от получаването на върнатата стока. При заплащане с наложен платеж или банков превод, сумата за върнатия артикул/и се възстановява по банков път в банкова сметка, посочена от клиента. Сумата за доставка не се възстановява.

 

Не възстановяваме сума за артикули, върнати след 14-тия ден от получаването им, повредени, използвани артикули или такива с нарушена опаковка. В случай на връщане на такъв артикул/и, те се връщат обратно къмк клиента за негова сметка.

 

Процедурата по замяна е същата като процедурата по отказ от покупка.

 

Политиката на отказ от покупка не нарушава потребителските права на клиента в случайте на дефектни / повредени стоки.

 

Рекламация (дефектни/ повредени стоки)

 

При получаване на поръчката, клиентът има отговорността да прегледа стоката и при наличието на видим дефект или повреда да ни уведоми като следва стъпките по-долу. Не оставяйте продуктите непроверени и неразопаковани. Всички видими увреди/ дефекти трябва да ни бъдат съобщени в разумен срок след получаване на стоките (до 3 дни). С грижа за своите клиенти, „Естрея Марина” ЕООД приема и рекламации на потребителски стоки, предявени до 14 дни след установяването на дефекта/ увредата. Не се приемат за рекламация стоки, които видимо са били ползвани или са увредени следствие на употреба от потребителя.

 

Ако според вас продуктите са с незадоволително качество, отново свържете се с нас в разумен срок и се грижете за продукта докато искането ви се проверява от нас.

 

Процес на рекламация

 

1. При наличие на дефект/ увреда, клиентът уведомява „Естрея Марина” ЕООД до 14 дни след установяването им на следния и-мейл: info@estrellamarina.bg; желателно е да се изпрати и снимка на дефекта/ повредата.

 

2. При предявяване на рекламацията на стока потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното или за отбив от цената.

 

3. При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията (касова бележка, бележка за наложен платеж или фактура).

 

4. Изпращането на стоката, предмет на рекламацията се организира от служител на "Естрея Марина" ЕООД, който се свързва с клиента за уговаряне на удобен ден за взимане на стоката от наш куриер.

 

6. „Естрея Марина” ЕООД приема всички рекламации, предявени своевременно. За всяка рекламация се издава акт, в два екземпляра, единият от които се предоставя на потребителя.

 

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на +359 887705902 или info@estrellamarina.bg.

bottom of page